Θεραπείες -Παθήσεις

Επιστημονικο Κεντρο Φυσικοθεραπειας

Καλωσορίσατε στο κέντρο Φυσικοθεραπείας

Στο κέντρο μας η μοναδική περίθαλψη παρεχόμενη από ομάδα έμπειρου φυικοθεραπευτικού προσωπικού σε συνδυασμό με εντατική έρευνα οδηγεί στην αρμονική συνύπαραχξη της επιστήμης της φυσικοθεραπείας με την καθημερινή ιατρική πρακτική. Η στενή συνεργασία με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, με τη βασική έρευνα, βοηθούν στη μάχη κατά των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες μας σε διάφορους τομείς της υγείας.
physiomedica
Αναπαραγωγή Βίντεο

Το Επιστημονικό Κέντρο Φυσικοθεραπείας λειτουργεί από το 1992. Με την πολυετή πείρα εξειδικευόμαστε σε διάφορες μεθόδους φυσικοθεραπείας και εκγύμνασης, για αποκατάσταση της σωματικής ευεξίας, ανακούφιση του πόνου και υγεία.

Μέσω της κατάλληλης μεθόδου θεραπείας επιτυγχάνουμε την αποκατάσταση μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων και βλαβών κατά το κινητικό πρότυπο του ατόμου.

Στόχος μας η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης. Τα προγράμματα είναι απόλυτα εξατομικευμένα και εφαρμόζονται με την προσωπική επιστημονική επιμέλεια διπλωματούχου, έμπειρου και άρτια καταρτισμένου φυσικοθεραπευτή. Υπάρχει διαρκής αξιολόγηση και ιατρική επίβλεψη της πορείας του ασθενούς και της απόδοσης του φυσικοθεραπευτικού προγράμματος, με τροποποιήσεις όπου και όταν κρίνεται απαραίτητο.

Νελλα Παπαγιαννακη

Το Κέντρο μας

Η ίδρυση του βασίστηκε στο όραμα της ύπαρξης μίας σύγχρονης κλινικής η οποία θα πληρεί όλες τις προδιαγραφές, ενσωματώνοντας μέσα της τα φυσικά μέσα αποκατάστασης και υψηλής τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα ικανά να αντιμετωπίσουν κάθε είδους περιστατικό!
Μυοσκελετικές Διαταραχές
Οι μυοσκελετικές διαταραχές (ΜΣΔ) είναι μία από τις συνηθέστερες παθήσεις που σχετίζονται με την εργασία.
Νευρολογικά Νοσήματα
Τα νευρολογικά νοσήματα είναι μια μεγάλη κατηγορία νοσημάτων που μπορούν να εμφανιστούν σε διαφορετικές ηλικίες.
Καρδιοαναπνευστικά Νοσήματα
Τα νοσήματα του αναπνευστικού είναι στατιστικά τα συχνότερα και ταλαιπωρούν εκατοντάδες εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο το κόσμο.
Ρευματικές Παθήσεις
Οι ρευματικές παθήσεις αποτελούν το σημαντικότερο πρόβλημα υγείας στην ηλικιακή ομάδα 19-65 ετών, δηλαδή στο παραγωγικό κομμάτι του πληθυσμού.
Γυναικολογικά
Ακόμα και οι πιο σοβαρές παθήσεις μπορούν να διαγνωστούν έγκαιρα και στα πρώτα στάδια και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά.
Παχυσαρκία
Για χιλιάδες χρόνια η παχυσαρκία θεωρούνταν σπάνιο φαινόμενο. Το 1997, όμως, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) χαρακτήρισε την παχυσαρκία παγκόσμια επιδημία.

Νελλα Παπαγιαννακη

Γιατί να μας επιλέξετε

Κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός, για αυτό το λόγο το θεραπευτικό πλάνο σχεδιάζεται, έτσι ώστε να παρέχει στον ασθενή τη καλύτερη φροντίδα για την αντιμετώπιση του προβλήματός του.

Σεβόμενοι την διαφορετικότητα της κάθε πάθησης…

Αξιολογούμε και διαμορφώνουμε εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης

για κάθε περιστατικό ξεχωριστά έχοντας στο μυαλό μας ένα και μοναδικό ρητό :

…Θεραπεύουμε τον ασθενή και όχι την ασθένεια αυτού…!!!

psychologist-z-08

Καλέστε μας για ραντεβού

Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας.

Τηλ: 210-7511884